administratie & jaarrekening

Administratie en jaarrekening

Het opstellen en bijhouden van de administratie en daarna de jaarrekening opstellen is iets waar iedere ondernemer wettelijk aan moet voldoen. Wij kunnen uw administratie volledig of deels verzorgen. Samen met u bepalen wij hoe de boekhouding moet worden opgezet en welke manier van verwerken het beste bij u en uw bedrijf past.

Administratie – werkzaamheden

Onze werkzaamheden op gebied van administratie bestaan uit:

  • Opzetten van de administratie
  • Invoeren van de administratie
  • Generen van rapportages uit de administratie (opstellen tussentijdse cijfers, samenstellen jaarrekening)
  • Advies op basis van de beschikbare rapportage (in samenspraak met onze fiscalisten) zoals investerings- en financieringsvraagstukken en het begeleiden van de uitvoering van deze adviezen.

Boekhouding en automatisering

Automatisering is onmisbaar in ons vak. Wij blijven dan ook voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en haken daarop in. De geautomatiseerde verwerking zal plaatsvinden met behulp van het softwarepakket van Unit4.

Als klant heeft u verschillende mogelijkheden. U levert periodiek (maandelijks per kwartaal of jaarlijks) uw administratie aan, die wij dan volledig voor u verwerken. Ook heeft u de mogelijkheid om zelf uw boekhouding te verwerken met het online boekhoud programma van Unit 4 Multivers. Wij kunnen dan op afstand met u meekijken en zo nodig adviezen geven.

Waarom zou u voor MFFA kiezen?

Wij worden door onze klanten aanbevolen vanwege:

  • Onze kennis op het gebied van boekhouden;
  • Onze vaste prijs afspraken;
  • Onze fiscale kennis (er kijkt bij belastingaangiften altijd een fiscalist mee);
  • Wij denken pro-actief met u mee.

Meer informatie over het verzorgen van de administratie voor uw bedrijf?

Wilt u meer informatie over het opzetten van een boekhouding? Wij kunnen u bijstaan met het opzetten van een gedegen  boekhouding voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op door middel van ons contactformulier. Bellen kan ook binnen Nederland op (0)85 0030140 of vanuit het buitenland op +31 (0)20 2615615.
Zie ook de website van de Belastingdienst en de website van de Kamer van Koophandel

CONTACT